Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Tisztítsuk meg a csirkecombot, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután olívaolajon süssük mindkét oldalát aranybarnára, majd egy edénybe helyezzük.
A hús visszamaradt zaftjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felszeletelt gombát. Néhány perc múlva locsoljuk meg a borral. Bazsalikommal, kakukkfűvel és oregánóval fűszerezzük. Kanalazzuk a húsra, helyezzünk rá fedőt és 10 percen át készre pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel tálaljuk.Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.27 06:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
edénybe helyezzük, összevágott hagymát, felszeletelt gombát, Bazsalikommal, visszamaradt, aranybarnára, csirkecombot, felszeletelt, összevágott, kakukkfűvel, fűszerezzük, vöröshagyma, olívaolajon, dörzsöljük, bazsalikom, csirkecomb, egyszerűen, Kanalazzuk, oregánóval, Tisztítsuk, helyezzünk, zaftjában, locsoljuk, helyezzük, szárított, szárított, olívaolaj, szárított, üvegesre, gomba, vöröshagyma, szárított bazsalikom, szárított kakukkfű, szárított oregánó, olívaolaj, bors, vörösbor, rizs,
|
|
|
|
|