Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, vékonyra elsimítjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Lehet figurás mintára is, de azzal macerásabb összeragasztani.
A hab hozzávalóit felverjük és a kiszaggatott tészta tetejére tesszük. A hab tetejére diót teszünk.
Egy tepsi habos, egy tepsi sima tésztát sütünk, így minden darabnak lesz párja.
Sütés után hagyjuk kihűlni, majd egy sima és egy habos tetejű tésztát baracklekvárral összeragasztunk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez a mennyiség nagy adag, fele mennyiségű hozzávalókból is ellehet készíteni!
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.17 14:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta hozzávalóit, kiszaggatott tészta, tepsi habos, tepsi sima, habos tetejű, mennyiség nagy, összeragasztani, baracklekvárral, összeragasztunk, hozzávalókból, összegyúrjuk, kiszaggatott, kiszaggatjuk, baracklekvár, hozzávalóit, hozzávalóit, macerásabb, mennyiségű, elsimítjuk, felverjük, tésztához, készíteni, mennyiség, vékonyra, margarin, Tetejére, tetejére, darabnak, Töltelék, tetejére, porcukor, porcukor, tésztához, liszt, sütőpor, margarin, tej, tojás sárgája, porcukor, porcukor, tojás fehérje, pici ecet, Töltelék, baracklekvár, Tetejére,
|
|
|
|
|