Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Morzsold el a lisztet a margarinnal, majd add hozzá a többi hozzávalót is. Jól gyúrd össze, és már nyújthatod is, kb. fél cm vastagra. Kend meg a tetejét tojással, és vágd csíkokra. (Én kb. 6x1,5 cm-re vágom. Persze nem mérem vonalzóval.)
Szórd meg reszelt sajttal, mehet rá egy kis köménymag is. Meleg, kb. 180 fokos sütőben süsd aranysárgára.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon könnyen összeáll a tésztája.
|
|
|
|
1 komment
|
23 ember kedveli
|
wirag
2012.01.11 14:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
gorgi |
2012.01.13. 19:15 (#1) |
|
 |
Igen könnyen elkészíthető ez a sajtos rúd, én a tojás helyett ecetet teszek a tésztához,de természetesen ez nem von le ennek a sütinek az értékéből mindenkinek ajánlom. |
| |
|
|
|
kenéshez Morzsold, többi hozzávalót, tetejét tojással, aranysárgára, margarinnal, nyújthatod, hozzávalót, vonalzóval, köménymag, tésztája, Morzsold, összeáll, kenéshez, tojással, csíkokra, vastagra, evőkanál, sárgája, tetejét, reszelt, reszelt, sütőben, sajttal, könnyen, lisztet, Sajtos, Nagyon, Persze, mérem, liszt, Rama, tojás sárgája, evőkanál, reszelt sajt, tojás kenéshez,
|
|
|
|
|