Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kockázott szalonnát megdinsztelem olajon, majd beleteszem a kockára vágott húst. Hozzáadom a vékony szeletekre vágott hagymát és rövid ideig együtt pirítom. Beleteszem a fűszereket. Kevés forró víz és bor hozzáadásával, alacsony hőfokon párolom, kb. 2 órát. A párolás befejezése előtt kb. 10 perccel, hozzáadom a gombát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskát vagy főtt krumplit tálalok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
cila0628
2014.05.07 17:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kockázott szalonnát, kockára vágott, vékony szeletekre, párolás befejezése, hozzáadásával, megdinsztelem, szeletekre, beleteszem, Beleteszem, fűszereket, befejezése, szarvashús, szalonnát, hozzáadom, kockázott, Hozzáadom, szalonna, alacsony, krumplit, Galuskát, vörösbor, kakukkfű, pirítom, párolom, párolás, perccel, hagymát, hőfokon, Szarvas, kockára, szarvashús, szalonna, gomba, vörösbor, kevés bors, szál kakukkfű, kevés hagyma,
|
|
|
|
|