Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított zöldborsót, a felkarikázott sárgarépát, a kockára vágott zöldpaprikát kevés sós vízben megpároljuk.
A szikkadt zsemléket vízbe áztatjuk.
Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a darált sertéshúst, és 5 percig pároljuk. Belegyúrjuk a kicsavart zsemlét, a lecsöpögtetett zöldségeket, a fűszereket. A masszát fűszerezzük, cipót formálunk belőle, és kiolajozott tűzálló tálba halmozzuk. Meghintjük a maradék zsemlemorzsával, és forró sütőben megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított zöldborsót, felkarikázott sárgarépát, kockára vágott, szikkadt zsemléket, darált sertéshúst, kicsavart zsemlét, lecsöpögtetett zöldségeket, masszát fűszerezzük, maradék zsemlemorzsával, zsemlemorzsával, Megforrósított, lecsöpögtetett, megtisztított, felkarikázott, zöldpaprikát, petrezselyem, szerecsendió, zsemlemorzsa, Belegyúrjuk, kiolajozott, megpároljuk, zöldségeket, fűszerezzük, zöldpaprika, Meghintjük, zöldborsót, sárgarépát, sertéshúst, Hozzáadjuk, fűszereket, napraforgó, kicsavart, zsemléket, megsütjük, sárgarépa, darált sertéshús, csomó zsenge sárgarépa, zöldborsó, zöldpaprika, szikkadt zsemle, tojás, hagyma, zsemlemorzsa, napraforgó olaj, csokor petrezselyem, bors, reszelt szerecsendió,
|
|
|
|
|