Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellt szeletekre vágjuk, sózzuk , borsozzuk.
A kukoricapehelyt ( Corn flakes) jó apróra törjük, és össze vegyítjük a finom lisztszerűre őrölt mandulával.
A szelet húsokat, lisztbe, enyhén sózott, felvert tojásban és a kukoricapelyhes mandulába forgatjuk. Nem túl forró olajban megsütjük mindkét oldalát szép aranybarnára. Papírtörlőre szedjük, hogy feligya a felesleges zsiradékot.
Frissen, hasábburgonyával,vagy főtt rizzsel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Őrölt mandulát készen lehet kapni boltokban. Ha nincs elektromos aprító gép, akkor konyha ruhába tesszük a kukoricapelyhet, és sodrófával jól össze zúzzuk .
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
angyalka___
2013.04.01 16:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellt szeletekre, finom lisztszerűre, szelet húsokat, kukoricapelyhes mandulába, felesleges zsiradékot, hasábburgonyával, kukoricapelyhet, kukoricapelyhes, kukoricapelyhes, kukoricapehelyt, kukoricapehely, Papírtörlőre, aranybarnára, lisztszerűre, csirkemellt, mandulával, felesleges, szeletekre, zsiradékot, csirkemell, sodrófával, elektromos, megsütjük, vegyítjük, mandulába, használok, boltokban, forgatjuk, borsozzuk, tálaljuk, tojásban, őrölt mandula, kukoricapehely,
|
|
|
|
|