Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkecombokat kicsontozzuk.Megszórjuk a fűszerkeverékkel.A májról eltávolítjuk a hártyákat,megfelezzük.A csontok helyére 1/2 csirkemájat fektetünk ,eredeti formájukra igazítjuk.Ha sikerül hústűvel összetűzzük,ha ez nehéz ,vékony zsineggel megkötözzük.Kivajazott tepsibe,vagy fedeles jénaiba rakjuk,aláöntjük a bort enyhén sózzuk(a fűszerkeverék is sós),majd lefedve előmelegített sütőbe tesszük.180 fokon 40 percig pároljuk,majd a tetejét levéve 10-15 perig ropogós pirosra sütjük.
Köretnek burgonyapüré,és zöldsaláta illik hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.01 11:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkecombokat kicsontozzuk, májról eltávolítjuk, csontok helyére, bort enyhén, tetejét levéve, fűszerkeverékkel, csirkecombokat, fűszerkeverék, fűszerkeverék, előmelegített, burgonyapüré, eltávolítjuk, kicsontozzuk, megkötözzük, összetűzzük, csirkemájat, megfelezzük, Kivajazott, Megszórjuk, formájukra, csirkecomb, zöldsaláta, aláöntjük, igazítjuk, zsineggel, fektetünk, hártyákat, csirkemáj, csikecomb, szárnyas, Köretnek, felső csikecomb, fehér, csirkemájszív nélkül, szárnyas fűszerkeverék,
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|