Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felengedett gesztenyemasszát a tejszínnel és a
cukorral habosra verjük, letakarjuk, és hűtőbe tesszük.
Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kivesszük. Sütőben puhára sütjük (kb. 45 perc, 180 fokon).
Ha kihűlt az alma, húsát kikanalazzuk, és habosra keverjük a tojásfehérjével és a porcukorral.
A gesztenyekrémet és az almahabot váltakozva kehelybe rétegezzük úgy, hogy a rétegek közé babapiskótát tördelünk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tetejét tejszínhabbal díszítjük, megszórjuk kakaóporral.
Isteni !
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.06 14:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felengedett gesztenyemasszát, almákat megmossuk, almahabot váltakozva, rétegek közé, tetejét tejszínhabbal, gesztenyemasszát, gesztenyekrémet, tojásfehérjével, gesztenyemassza, Boszorkánykrém, tejszínhabbal, tojásfehérje, kikanalazzuk, babapiskótát, felengedett, porcukorral, félbevágjuk, díszítéshez, babapiskóta, kakaóporral, geszenyével, letakarjuk, rétegezzük, megszórjuk, tejszínhab, váltakozva, magházukat, tejszínnel, kivesszük, díszítjük, tördelünk, gesztenyemassza, alma, babapiskóta, tejszín, evőkanál cukor, porcukor, tojásfehérje, díszítéshez, tejszínhab, kakaópor,
|
|
|
|
|