Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymákat apróra vágom, és a margarinon megfonnyasztom.
Hozzáadom az apróra aprított paradicsomot és tovább párolom, majd hozzáteszem a folyóvízben felolvasztott tenger gyümölcseit. Sózom, borsozom. Együtt főzöm kb.10 percig. Eközben kifőzöm a tésztát. A végén belenyomom fokhagymaprésen keresztül a fokhagymát, és hozzáadom az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Az így elkészített ragut összekeverem a kifőtt spagetti tésztával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.02.12 15:50
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymákat apróra, margarinon megfonnyasztom, apróra aprított, folyóvízben felolvasztott, végén belenyomom, apróra vágott, kifőtt spagetti, petrezselyemzöld, fokhagymagerezd, fokhagymaprésen, vöröshagymákat, megfonnyasztom, felolvasztott, paradicsomot, összekeverem, elkészített, gyümölcseit, fagyasztott, vöröshagyma, hozzáteszem, folyóvízben, gyümölcsei, paradicsom, fokhagymát, belenyomom, margarinon, Hozzáadom, keresztül, hozzáadom, tésztával, aprított, spagetti, borsozom, Rama margarin, fokhagymagerezd, vöröshagyma, csokor petrezselyemzöld, paradicsom, bors, spagetti,
|
|
|
|
|