Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A brokkolit lemossuk, és összevágjuk minél kisebb darabokra.
Meghámozzuk a krumplit, és összevágjuk minél kisebb kockákra
Feltesszük a 3 l vizet a 6 db leves kockával, majd belerakjuk a brokkolit és a krumplit.
Ha megfőttek a zöldségek, kivesszük kb. a felét, tejfölt adunk hozzá, botturmixal összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, annyit adjunk hozzá, amilyen sűrűre akarjuk, én 2-3 evőkanállal szoktam sűríteni.
Végül a tarját összevágjuk apró kockákra, és hozzáadjuk a leveshez a kivett zöldségekkel együtt.
Sót, borsot adunk hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kenyérkockával nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
brokkolit lemossuk, tarját összevágjuk, kivett zöldségekkel, összeturmixoljuk, Kenyérkockával, zöldségekkel, evőkanállal, Meghámozzuk, összevágjuk, összevágjuk, összevágjuk, botturmixal, leveskocka, Feltesszük, hozzáadjuk, belerakjuk, hozzáadjuk, darabokra, megfőttek, brokkolit, zöldségek, kivesszük, brokkolit, kockákra, krumplit, sűríteni, kockákra, kockával, leveshez, brokkoli, burgonya, leveskocka, tarja, doboz tejföl, liszt,
|
|
|
|
|
Kráfli
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|