Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertéshúst 2x2 centiméteres kockákra vágom. Megpucolom a hagymát és apróra vágom. A zöldpaprikát megmosom, kicsumázom, felszeletelem. A paradicsomot megmosom és cikkekre vágom.
A margarint felforrósítom egy lábasba, beleteszem a hagymát és aranysárgára pirítom, meghintem a fűszerpaprikával, megkeverem, kicsit pirítom.
Hozzáadom a kockákra vágott húst, zöldpaprikát, paradicsomot és elkeverem.
Fűszerezem sóval, őrölt köménnyel és a borssal.
Pár percig keverem, és felöntöm egy kevés vízzel, hogy ellepje, majd körülbelül 2 óra alatt puhára főzöm. Időnként megkeveren. Ha szükséges a vizet pótolom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főtt krumplival vagy tarhonyával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
blackandi
2014.02.24 22:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldpaprikát megmosom, paradicsomot megmosom, margarint felforrósítom, kockákra vágott, kevés vízzel, vizet pótolom, fűszerpaprikával, felforrósítom, Sertéspörkölt, felszeletelem, fűszerpaprika, aranysárgára, zöldpaprikát, centiméteres, zöldpaprikát, paradicsomot, paradicsomot, zöldpaprika, tarhonyával, vöröshagyma, beleteszem, sertéshúst, megkeverem, Fűszerezem, megkeveren, krumplival, Megpucolom, körülbelül, kicsumázom, paradicsom, köménnyel, szükséges, sertés lapocka, Rama margarin, vöröshagyma, evőkanál őrölt fűszerpaprika, őrölt kömény, bors, paradicsom, zöldpaprika,
|
|
|
|
|