Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Összemorzsoljuk a kekszet (zacskóban sodrófával 1 perc alatt kész), egy kicsit félreteszünk belőle a torta oldalára, a többit összekeverjuk a kissé meglangyosított vajjal. Kapcsos tortaforma aljára nyomkodjuk, ez a cheese cake alapja. Mixergéppel felverjük a krémsajtot a porcukorral, a tejszínnel, a citromhéjjal, a tojássárgájával és a vaníliás cukorral, egészen addig, amíg kemény habot kapunk. Ráöntjük a kekszalapra, és betesszük a hűtőszekrénybe 1/2-1 órára, hogy még jobban megszilárduljon. Ezután késsel óvatosan körbevágjuk, majd levesszük a kapcsos részét. Tálra csúsztatjuk a tortánkat, a tetejére kenjük a sűrű gyümölcslekvárt. Az oldalát behintjuk a maradék kekszmorzsával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Naaagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.04 20:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kicsit félreteszünk, torta oldalára, többit összekeverjuk, kissé meglangyosított, cheese cake, vaníliás cukorral, kapcsos részét, tetejére kenjük, sűrű gyümölcslekvárt, oldalát behintjuk, maradék kekszmorzsával, meglangyosított, tojássárgájával, Összemorzsoljuk, megszilárduljon, gyümölcslekvárt, kekszmorzsával, hűtőszekrénybe, összekeverjuk, feketeribizli, félreteszünk, citromhéjjal, kekszalapra, csúsztatjuk, körbevágjuk, porcukorral, Mixergéppel, nyomkodjuk, tortaforma, krémsajtot, tejszínnel, mascarpone, sodrófával, Cheesecake, eperlekvár, behintjuk, zacskóban, porcukor, tejszin, tojás sárgája, csomag zabkeksz, sótlan, csomag vaníliás cukor, citrom reszelt héja,
|
|
|
|
|