Fogás: egyéb, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
3 kockából levest főzünk hagyjuk kihűlni.
A főtt húst és a zöldségeket összecsíkozzuk, Julien-re vágjuk. A jénai edény aljára tesszük a fodros petrezselymet, rá egy réteg húst. Ez után rétegesen rakjuk a hozzávalókat amíg el nem fogy.
A hideg húslevessel felfőzzük a zselatint majd rászedjük Kihűlés után szeletelhetjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vörösborral öntözzük az elfogyasztása után.
:-)
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szecskamester
2012.03.16 20:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főtt húst, zöldségeket összecsíkozzuk, jénai edény, réteg húst, hozzávalókat amíg, hideg húslevessel, zselatint majd, elfogyasztása után, szeletelhetjük, összecsíkozzuk, petrezselymet, Marhahúsleves, elfogyasztása, petrezselyem, hozzávalókat, zöldségeket, húslevessel, Kaliforniai, Zselatinpor, Vörösborral, felfőzzük, rétegesen, zselatint, rászedjük, Sárgarépa, öntözzük, Aszpikos, kockából, hagyjuk, tesszük, paprika, Kihűlés, kihűlni, színben, Füstölt, Kaliforniai paprika színben, Sárgarépa, Uborka, Piros retek, Fodros petrezselyem csomó, Zselatinpor zacsek, Marhahúsleves kocka,
|
|
|
|
|