Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
7 lapot sütünk a fenti hozzávalókból.
A tejből és a lisztből krémet főzünk.
A 12 kanál cukorból karamellt készítünk és hozzáadjuk a krémhez.
Még langyos legyen az így készült krém, amikor hozzáadunk 2 db vajat, jól elkeverjük és hagyjuk kihűlni.
A lapokat megkenjük a krémmel, tetejét porcukorral meghintjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A lapokat sütés előtt villával szurkáljuk meg, hogy ne hólyagosodjon fel.
Ha egyszer megkóstoltad, nem tudsz leszokni róla!
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
liza1
2013.12.27 17:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fenti hozzávalókból, lisztből krémet, lapokat megkenjük, lapokat sütés, krisztálycukor, hozzávalókból, hólyagosodjon, megkóstoltad, porcukorral, hozzáadjuk, hozzáadunk, elkeverjük, szurkáljuk, meghintjük, megkenjük, karamellt, készítünk, margarin, villával, leszokni, lisztből, cukorból, étvágyat, evőkanál, krémhez, langyos, Hétlapu, krémhez, készült, sütőpor, liszt, zsír, cukor, egész tojás, pici, pici sütőpor, krémhez, liter, evőkanál liszt, kanál krisztálycukor, vagy margarin,
|
|
|
|
|