Fogás: desszert, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felolvasztom a margarint, majd az összes többi hozzávalót hozzákeverem. A tésztát az adagolás előtt pár percre hűtőbe teszem dermedni. Elég lágy egynemű tésztát kapok, melyet nyomózsákba töltök és onnan adagolom a sütőlemezre, vagy kanál segítségével rakom a halmokat.
A sütőlemezre sütőpapírt teszek, és rányomom a tésztát egymástól 5 centiméter távolságra, majd előmelegített forró sütőben 180-200 fokon aranybarnára sütöm. Pár perc elég neki.
Mikor megsült a tészta, még nedvesnek tűnik, de a levegőn pár másodperc alatt megkeményedik és így le lehet venni a sütőlemezről.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon egyszerű elkészíteni.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cila0628
2013.12.06 13:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
összes többi, adagolás előtt, sütőlemezre sütőpapírt, tésztát egymástól, megkeményedik, előmelegített, segítségével, Felolvasztom, hozzákeverem, aranybarnára, sütőlemezről, elkészíteni, nyomózsákba, sütőlemezre, sütőlemezre, hozzávalót, távolságra, centiméter, sütőpapírt, margarint, nedvesnek, egymástól, másodperc, margarin, halmokat, adagolás, egyszerű, porcukor, dermedni, rányomom, Rama margarin, liszt, porcukor, csomag vaníliás cukor, csomag sütőpor, csipet,
|
|
|
|
|