Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húsból 4 egyforma nagyságú zsebes szeletet vágok,hogy tölteni tudjam.Mindegyik második szeletnél vágom végig.
A medvehagymát megmosom, leszárazom és utána kb: fél cm- s csíkokra vágom fel.
Egy serpenyőben olajat melegítek és a medvehagymát belerakom és állandóan kevergetve kicsit megpirítom.Ez kb: 1-1.5 perc.
Közben kissé sózom és borsozom.
Míg ezeket csinálom a tojás megfő.
A szeleteket megtöltöm: a medvehagymát elosztom 4 felé és a húsokba rakom, arra teszem rá a félbe vágott főtt tojásokat is.
Ha kell a húst megtűzöm.
Ezután szokásos módon bepanírozom és forró olajban kisütöm.
Félbe vágva tetszőleges körettel lehet tálalni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A medvehagymának most van a szezonja,Én szeretem a kicsit fokhagymás izét. A húsnak is igazán PIKÁNS íze lesz tőle.
És a lényeg ,hamar elkészül.
PRÓBÁLJÁTOK KI!
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
medvehagymát megmosom, serpenyőben olajat, medvehagymát belerakom, tojás megfő, szeleteket megtöltöm, medvehagymát elosztom, húsokba rakom, félbe vágott, húst megtűzöm, medvehagymának most, kicsit fokhagymás, medvehagymának, zsemlemorzsa, medvehagymát, medvehagymát, Fecskefészek, medvehagymát, bepanírozom, PRÓBÁLJÁTOK, medvehagyma, tetszőleges, serpenyőben, szeleteket, leszárazom, megpirítom, fokhagymás, kevergetve, szeletnél, Mindegyik, belerakom, melegítek, megtöltöm, tojásokat, állandóan, csíkokra, borsozom, csinálom, karaj, medvehagyma, főtt tojás, olaj, bors, tojás, liszt, zsemlemorzsa, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|
Kovász
|
1 komment
|
19 ember kedveli
|
|
|
|
|
|