Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát kockára felvágom és sós vízben megfőzöm , utána leszűröm ,még melegen áttöröm .
Hozzáadom a szerecsendiót, sót, borst,kevés olajat.
Nyomózsákba töltöm és a kivajazott tepsire köröket készítek belőle.
180-190 fokon megsütöm , grillezem .
A gombát és a hagymát felszeletelem , majd kevés olajon megpárolom , közben sózom és borsozom , mellé dobom a fokhagymát is..
Addig párolom míg megpuhul és elpárolog a leve.
A burgonyát kiveszem egy tányérra, a gombát a közepébe kanalazom , salátával kínálom .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyű vacsora is lehet , gyorsan elkészül és finom is.
De lehet előételként is tálalni.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
ibolya58
2013.05.02 20:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát kockára, kivajazott tepsire, hagymát felszeletelem, burgonyát kiveszem, közepébe kanalazom, felszeletelem, szerecsendiót, szerecsendió, burgonyapüré, előételként, Nyomózsákba, fokhagymát, megpárolom, kivajazott, kanalazom, burgonyát, fokhagyma, burgonyát, elpárolog, Hozzáadom, grillezem, salátával, megpuhul, megfőzöm, borsozom, leszűröm, gombával, burgonya, felvágom, kiveszem, megsütöm, közepes burgonya, szerecsendió, bors, olíva olaj, gomba, hagyma, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|