Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
Kenjünk ki vékonyan vajjal egy 20x20- as formát.
Egy közepes méretű tálban keverjük simára az olvasztott vajat, a kakaóport, majd adjuk hozzá a kétféle cukrot és a tojást.
A lisztben keverjük el a sütőport, majd a tejjel váltakozva keverjük ezt is a masszához.
Öntsük az egészet az előkészített formába, majd 25-30 percig, illetve tűpróbáig süssük.
A dzsemet botmixerrel, vagy egy villával egyneműsítsük.
Vegyük ki a sütit a sütőből, kenjük a tetejére a dzsemet, szórjuk meg a durvára tördelt csokival és a mandulaforgáccsal, majd 3 percre toljuk vissza a sütőbe.
A csoki picit megolvad, a mandulaforgács pedig szépen meg fog tapadni rajta.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A formában hagyjuk kihűlni, majd egy kis időre dugjuk be a hűtőbe, hogy a csoki is megdermedjen
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 17:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
közepes méretű, olvasztott vajat, kétféle cukrot, lisztben keverjük, tejjel váltakozva, előkészített formába, dzsemet botmixerrel, villával egyneműsítsük, durvára tördelt, csoki picit, mandulaforgács pedig, formában hagyjuk, mandulaforgács, mandulaforgács, kakaótartalmú, egyneműsítsük, előkészített, megdermedjen, Eperdzsemes, botmixerrel, olvasztott, váltakozva, olvasztott, Melegítsük, masszához, teáskanál, eperdzsem, teáskanál, tűpróbáig, kakaóport, keverjük, evőkanál, vékonyan, tetejére, keverjük, sütőport, evőkanál, keverjük, barna cukor, 1teáskanál vaníliás cukor, tojás enyhén felverve, graham- lisz, teáskanál sütőpor, tetejére, evőkanál házi eperdzsem,
|
|
|
|
|