Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Bekapcsoljuk a sütőt 170 fokra.
A fűszereket jól elkeverjük az olajban.
A megtisztított és szárazra törölt combokat középen elvágjuk, óvatosan beirdaljuk.
Ezután a sós-borsos olajjal jól bemasszírozzuk a húst, és a picit megolajozott tepsibe rakjuk.
Köréjük rendezzük a megpucolt fokhagymagerezdeket, a negyedekre vágott hagymát és meglocsoljuk borral.
Alufóliával lefedjük és kb. 2 órára betesszük a sütőbe. Végül az omlós comboknak a pirításhoz kb. 15 perc szükséges 200 fokon, alufólia nélkül.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A pecsenyét hagyományos, a hozzá illő karamellás párolt lila káposztát ,nagyon finom.Jó étvágyat.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.23 17:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sós-borsos olajjal, picit megolajozott, negyedekre vágott, omlós comboknak, pecsenyét hagyományos, hozzá illő, bemasszírozzuk, megtisztított, meglocsoljuk, Bekapcsoljuk, megolajozott, Alufóliával, vöröshagyma, hagyományos, fűszereket, beirdaljuk, negyedekre, elkeverjük, pirításhoz, karamellás, káposztát, betesszük, comboknak, szükséges, rendezzük, pecsenyét, megpucolt, fokhagyma, étvágyat, szárazra, combokat, óvatosan, hízott egész libacomb, frissen őrölt bors, olaj, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, fehérbor vagy,
|
|
|
|
|