Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halakat lecsepegtetem, elfelezem és a gerincüket kiszedem. A füstölt lazacszeleteket lecsepegtetem és széles csíkokra vágom. Minden ruszliszeletre egy-egy füstölt lazacszeletet fektetek és szorosan feltekerem. Fogpiszkálóval tűzöm meg, majd felhasználásig az eredeti ecetes lében tárolom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon mutatós és jól lehet rá inni!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halakat lecsepegtetem, gerincüket kiszedem, füstölt lazacszeleteket, eredeti ecetes, lazacszeleteket, ruszliszeletre, felhasználásig, Fogpiszkálóval, lecsepegtetem, lazacszeletet, lecsepegtetem, feltekerem, gerincüket, elfelezem, kiszedem, csíkokra, fektetek, szorosan, füstölt, füstölt, eredeti, füstölt, mutatós, olajban, tárolom, tekercs, halakat, ruszli, hering, pácolt, pácolt hering ruszli, füstölt lazac olajban,
|
|
|
|
|