Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kölest kevés olajon megpirítjuk,felöntjük 9 dl vízzel és lassú tűzön megfőzzük. Hagyjuk hűlni.
A hagymát apróra vágjuk,megfonnyasztjuk, a köleshez rakjuk.
Beletesszük az összezúzott fokhagymát,sózzuk,borsozzu k,fűszerezzük,majd a két tojással masszává gyúrjuk.
Párnácskákat formázunk belőle,megkenjük tojássárgájával ás kivajazott tepsiben,200 C fokon megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Burgonya pürével a legfinomabb, de tálalhatjuk zöldséges rizs mellé is.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.15 19:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kölest kevés, hagymát apróra, köleshez rakjuk, összezúzott fokhagymát, tojássárgájával, megfonnyasztjuk, Párnácskákat, fűszerezzük, megpirítjuk, Beletesszük, összezúzott, Kölesfasírt, legfinomabb, tálalhatjuk, vöröshagyma, kivajazott, fokhagymát, megfőzzük, borsozzuk, felöntjük, megkenjük, megsütjük, majoránna, formázunk, fokhagyma, zöldséges, Burgonya, tepsiben, masszává, tojással, gramm köles, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, tojás+ sárgája, sóbors, majoránna, őrölt kömény,
|
|
|
|
|