Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot beáztatom néhány órára. A hagymát és a zöldségeket megdinsztelem, ezután rárakom a szalonnát és az összevágott csülköt, valamint a sertéscsontot is. Ha már kapott egy kis színt, hozzáadom a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát. Összekeverem és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Ízlés szerint fűszerezem. Fél óra múlva, hozzáadom a lecsepegtetett babot és utána addig főzöm, amíg a bab puhára nem fő.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szeletelt vöröshagymát és friss kenyeret kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.16 16:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
babot beáztatom, zöldségeket megdinsztelem, összevágott csülköt, zúzott fokhagymát, lecsepegtetett babot, lecsepegtetett, megdinsztelem, pirospaprikát, sertéscsontot, pirospaprika, vöröshagymát, Összekeverem, összevágott, zöldségeket, fűszerezem, fokhagymát, beáztatom, szalonnát, hozzáadom, fokhagyma, hozzáadom, Szeletelt, sárgarépa, szalonna, kenyeret, Bableves, valamint, felöntöm, füstölt, rárakom, kínálok, füstölt csülök, füstölt szalonna, sárgarépa, zöldség, csont, pirospaprika, hagyma, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|