Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát kockára felvágom ,egy serpenyőbe kiolvasztom .
Hozzáadom az aprított hagymát, kicsit pirítom együtt, majd a kockára vágott marhahúst is belerakom .
Fedő alatt párolni kezdem.
Közben megsózom , pirospaprikát rakok hozzá,majd a közepes darabokra felvágott paprikát és paradicsomot is belerakom .
Tovább főzöm , ha kell egy kicsit még sózom ,borsozom .
Készre főzöm .
Tarhonyával fogom tálalni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kicsit hosszabb idő a főzése, de megéri, hagyom kellemes íze van.Aki szereti a marhahúst , próbálja ki.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.30 22:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát kockára, serpenyőbe kiolvasztom, aprított hagymát, kockára vágott, közepes darabokra, pirospaprikát, paradicsomot, pirospaprika, Tarhonyával, kiolvasztom, serpenyőbe, paradicsom, belerakom, szalonnát, köménymag, fokhagyma, marhahúst, Hozzáadom, darabokra, belerakom, marhahúst, felvágott, próbálja, étvágyat, kellemes, hosszabb, paprikát, borsozom, felvágom, aprított, megsózom, szalonna, nagyobb hagyma, marhahús felsál, ízlés zerint, paprika-paradicsom, pirospaprika, kiskanál köménymag, gerezd fokhagyma zúzva, bors,
|
|
|
|
|
Bigos
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|