Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citrom kifacsart levével, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A burgonyát egy cm vastagságú karikákra vágjuk, megfűszerezzük és egy tepsi aljára halmozzuk. Karikákra szeleteljük a hagymát is, amivel megpakoljuk a krumpliágyat.
Ráhelyezzük a zöldségre a süllőket (hasával lefelé), beterítjük hagymával és szalonnacsíkokkal.
Lefedjük fóliával majd előmelegített sütőben 150 fokon 1 órán át pároljuk. Mikor megpuhul a burgonya levesszük a fóliát, és addig sütjük, amíg a szalonna ropogós nem lesz.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom és laktató.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
készítés előtti, centiméterenként beirdaljuk, citrom kifacsart, éjszakára hűtőbe, tepsi aljára, burgonya levesszük, szalonna ropogós, centiméterenként, megfűszerezzük, előmelegített, burgonyaágyon, meglocsoljuk, krumpliágyat, vöröshagyma, Ráhelyezzük, megpakoljuk, szeleteljük, vastagságú, beterítjük, beirdaljuk, meghintjük, mustárral, halmozzuk, hagymával, Karikákra, kifacsart, burgonyát, levesszük, zöldségre, éjszakára, karikákra, süllőket, bekenjük, süllő, szalonna, burgonya, vöröshagyma, citrom, mustár, bors,
|
|
|
|
|