Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Hatliteres bográcsban a zsiradékot felolvasztjuk. A felkarikázott vágott hagymát és zöldpaprikát állandó keverés közben megdinszteljük. Mikor már félig megfőtt, a szeletelt paradicsomot és csöves paprikát is hozzáadjuk. Meg keverjük, összefőzzük, mikor megpuhult hozzáadjuk a sóban állt hal darabokat. Meg várjuk míg összerottyan, és ha kell még utána ízesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ily módon a busa is finom.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.22 16:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
tojanos |
2016.07.03. 12:11 (#1) |
|
|
Filézett pontyból, vagy harcsából ajánlom...
|
| |
|
|
|
zsiradékot felolvasztjuk, felkarikázott vágott, szeletelt paradicsomot, sóban állt, megdinszteljük, felkarikázott, felolvasztjuk, összerottyan, zöldpaprikát, paradicsomot, zöldpaprika, paradicsom, hozzáadjuk, bográcsban, zsiradékot, Hatliteres, hozzáadjuk, darabokat, szeletelt, megpuhult, Bográcsos, ízesítjük, hallecsó, keverjük, paprikát, nagyságú, keverés, paprika, állandó, hagymát, evõkanál zsír olaj, közepes nagyságú hagyma, zöldpaprika, paradicsom, csöves paprika,
|
|
|
|
|