Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét megtisztítom, átmosom, és kis darabokra vágom. Másfél liter sózott vízben félpuhára főzöm, majd a húst levétől leszűrve kicsontozom és metéltre vágom. Közben a karfiolt megtisztítom és kis rózsáira szedem, a brokkolit pedig éles késsel apró darabokra vágom. A gombát tisztítás után vékonyra szeletelem, a paradicsompaprikát kicsumázom, ereitől megfosztom és kis kockákra vagdalom. A csirkemájat felmetélem. Minden tisztított és aprított hozzávalót az átszűrt csirkelébe teszek, megfűszerezem és kis lángon készre főzöm. A fürjtojásokat keményre főzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az elkészült leveshez teszem a negyedekbe vágott fürjtojást és a tésztát.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.04 08:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkét megtisztítom, húst levétől, karfiolt megtisztítom, brokkolit pedig, gombát tisztítás, csirkemájat felmetélem, átszűrt csirkelébe, fürjtojásokat keményre, elkészült leveshez, negyedekbe vágott, fürjtojásokat, megfűszerezem, megtisztítom, megtisztítom, szerecsendió, cérnametélt, Csirkeleves, kicsontozom, mokkáskanál, csirkemájat, késhegynyi, tisztított, felmetélem, késhegynyi, hozzávalót, megfosztom, szeletelem, negyedekbe, fürjtojást, csirkelébe, kicsumázom, darabokra, brokkolit, tisztítás, darabokra, elkészült, csirke dkg-os, csirkemáj, karfiol, brokkoli, gomba, húsos paradicsompaprika, fürjtojás, cérnametélt, késhegynyi őrölt fenyőmag, ízlés szerint,
|
|
|
|
|
Pizza
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|