Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az élesztőt felfuttatom a tejben, a cukorral, majd összekeverem a liszttel, a vajjal és a sóval. Simára kidolgozom és letakarva, fél órát kelesztem. A római tálat 20 percre meleg vízbe áztatom, majd a megkelt tésztából, nagyobb gombócokat formálok és fonatot készítek. Lefedve, újabb 20 percig pihentetem. A tálat hideg sütőbe teszem és 200-250 fokon, 45-50 percig sütöm. Kakaóval nagyon finom reggelire.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
amentida
2014.09.11 20:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
élesztőt felfuttatom, római tálat, megkelt tésztából, tálat hideg, összekeverem, mindenkinek, felfuttatom, kidolgozom, gombócokat, pihentetem, reggelire, letakarva, tésztából, kelesztem, Kakaóval, formálok, élesztőt, liszttel, cukorral, készítek, Lefedve, fonatot, nagyobb, Ajánlom, élesztő, áztatom, megkelt, Simára, Kalács, percig, tojás, cukor, élesztő, liszt,
|
|
|
|
|