Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk.
Egy serpenyőben pár evőkanál margarint hevítünk és rádobjuk a hagymát. Üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük. Teszünk rá sót, borsot, majoránnát bőven és egy kis pirospaprikát. Felöntjük 3-4 dl vízzel és fedő alatt puhára főzzük. Ha a víz menet közben elpárologna, akkor pótoljuk.
Ha megpuhult a hús, levesszük a fedőt és lefőzzük a vizet róla, lesütjük, majd lekapcsoljuk a hőforrást.
Közben a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk, majd forró olajban kisütjük.
Papírtörlővel leitatjuk a felesleges olajat és egy jénai tálban összekeverjük a krumplikockákat a hússal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom nagyon.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kunattilane
2013.11.25 12:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst felkockázzuk, hagymát apróra, vizet róla, burgonyát megpucoljuk, felesleges olajat, jénai tálban, krumplikockákat, pirospaprikát, összekeverjük, Papírtörlővel, felkockázzuk, felkockázzuk, lekapcsoljuk, pirospaprika, aprópecsenye, vöröshagyma, serpenyőben, megpucoljuk, fűszerezzük, elpárologna, majoránnát, felesleges, sertéscomb, hozzáadjuk, hőforrást, levesszük, majoranna, Felöntjük, leitatjuk, margarint, megpuhult, burgonyát, sertéscomb darabolt, evőkanál Rama margarin, evőkanál majoranna, csipet bors őrölt, kiskanál, kiskanál pirospaprika, burgonya, olaj sütéshez, vöröshagyma,
|
|
|
|
|