Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bacont 2 cm- s darabokra vágom és a vajon megpiritom , kiveszem egy tányérra.
A maradék zsiradékon megpiritom a karikára vágott hagymákat,
hozzákeverem a nagyobb kockára vágott burgonyát is.
Időnként megkevergetem , pirosra sütöm .
a kisebb darabokra vágott húst , s répát belekeverem , egy készre pirítom .
Ha kell kicsit utána sózok, borsozok.
Tányérra szedem az ételt és adagonként egy tükörtojással tálalom
tetejét megszórom aprított petrezselyemmel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
ezt az ételt akár maradékokból is le lehet készíteni.
hamar elkészül, és laktató egytálétel.
Ha nem teszünk bele húst, akkor köretnek is kiváló.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vajon megpiritom, maradék zsiradékon, karikára vágott, nagyobb kockára, kisebb darabokra, készre pirítom, tükörtojással tálalom, ételt akár, petrezselyemzöld, petrezselyemmel, tükörtojással, megkevergetem, maradékokból, hozzákeverem, belekeverem, megpiritom, egytálétel, zsiradékon, póréhagyma, megpiritom, adagonként, sárgarépa, előfözött, darabokra, hagymákat, darabokra, készíteni, burgonyát, megszórom, szeletelt, étvágyat, tányérra, kiveszem, Időnként, sülthús, közepes hagyma, póréhagyma, szeletelt bacon, főtt burgonya, tojás, előfözött sárgarépa, csokor petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|