Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajt megszórjuk sóval, szercsendióval és megklopfoljuk. Lisztbe megforgatjuk, majd naturon megsütjük. Vajon megfuttatjuk a sonkaszeleteket, majd a vajból kivéve ugyanabban a vajban elkészítjük a gombavagdalékot. A hagymát és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk, és elkezdjük dinsztelni. Szintén nagyon apróra vágjuk a gombát és hozzáadjuk. Ételízesítővel, szerecsendióval ízlés szerint ízesítjük.
Kikent tepsibe tesszük a natúr szeleteket. Minden szelet húst megkenjük a gombavagdalékkal, beborítjuk a sonkával, majd lefedjük mindegyiket egy szelet sajttal. Ezután sajtot sütőben ráolvasztjuk, és kész is. Tálalhatjuk párolt rizzsel, vagy kukoricás rizzsel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mikróhullámú sütőben is ráolvaszthatjuk a sajtot a húsra.
Nagyon finom az étel, ha tejfölt is teszünk a sajt alá és úgy olvasszuk rá!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajt megszórjuk, vajból kivéve, vajban elkészítjük, fokhagymát nagyon, natúr szeleteket, szelet sajttal, gombavagdalékkal, sonkaszeleteket, gombavagdalékot, szerecsendióval, ráolvaszthatjuk, Ételízesítővel, szercsendióval, megklopfoljuk, sertésszelet, szerecsendió, ráolvasztjuk, megforgatjuk, megfuttatjuk, Mikróhullámú, mindegyiket, elkészítjük, ételítesítő, vöröshagyma, Tálalhatjuk, beborítjuk, ugyanabban, megszórjuk, dinsztelni, fokhagymát, szeleteket, hozzáadjuk, szelet sertés karaj, szelet sonka, csiperke gomba, szelet óvári sajt, gerezd fokhagyma, szép vöröshagyma, ételítesítő, liszt, kevés, ízlés szerint szerecsendió,
|
|
|
|
|
Kovász
|
1 komment
|
19 ember kedveli
|
|
|
|
|
|