Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pudingport összekeverjük a fahéjjal, és a tejből annyit merünk rá, hogy simára tudjuk keverni.A tejhez hozzáadjuk a cukrot, majd feltesszük főni. Amikor már forr a tej, belekeverjük a fahéjas puncs pudingot. Sűrűre főzzük.
Egy tepsit kirakunk háztartási keksszel, majd ráöntjük a pudingot, és lefedjük keksszel.
Egy napig hideg helyen állni hagyjuk, míg a keksz megpuhul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
költség:
700 Ft
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 13:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pudingport összekeverjük, tejből annyit, tejhez hozzáadjuk, fahéjas puncs, tepsit kirakunk, napig hideg, keksz megpuhul, összekeverjük, belekeverjük, háztartási, puncskocka, Karácsonyi, feltesszük, pudingport, hozzáadjuk, pudingpor, kirakunk, lefedjük, pudingot, megpuhul, fahéjjal, keksszel, ráöntjük, keksszel, pudingot, fahéjas, keverni, költség, hagyjuk, cukrot, tepsit, helyen, főzzük, puncs pudingpor, fahéj, ttej, cukor,
|
|
|
|
|