Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Gőz felett, alacsony tűznél olvasszuk fel a kockákra tört csokoládét(legalább 80%-os legyen a kakaótartalom). Amikor már krémes, adjuk hozzá a tejszínt, majd húzzuk le a tűzről. Válasszuk szét a tojások fehérjét és sárgáját. A sárgákat keverjük a meleg csokoládéhoz. A fehérjéket verjük fel, adjuk hozzá a vaníliás cukrot is, majd óvatosan keverjük a habot a csokoládémasszába. Öntsük üvegtálba vagy kisebb poharakba, hűtsük le, majd tegyük néhány órára a hűtőszekrénybe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Díszítsük ízlés szerint csokiforgáccsal,cukorgyöng gyel...
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ildikobezsan
2013.12.03 13:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kockákra tört, tojások fehérjét, sárgákat keverjük, meleg csokoládéhoz, fehérjéket verjük, vaníliás cukrot, csokiforgáccsal, cukorgyönggyel, hűtőszekrénybe, kakaótartalom, csokoládékrém, csokoládéhoz, csokoládét, fehérjéket, Díszítsük, üvegtálba, poharakba, olvasszuk, csokoládé, Válasszuk, kockákra, keverjük, sárgákat, legalább, óvatosan, vaníliás, feketébb, tejszínt, sárgáját, keverjük, alacsony, vaníliás, csomag vaníliás cukor, tejszín, tojás,
|
|
|
|
|