Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejszínt a tejjel, a cukorral és a vanília kivonattal néhány perc alatt épphogy felforraljuk.
A zselatinlapokat beletesszük a tejszínes tejbe és addig keverjük, míg teljesen elolvad benne.
Négy kis tálkát hideg vízzel kiöblítünk (így majd könnyebben ki tudjuk borítani a panna cottát tálaláskor) és igazságosan elosztjuk bennük a krémet. Megvárjuk míg kihűl és 5-6 órára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a tálkákat forró vízbe mártjuk és tányérokra borítjuk a panna cottát. Nyáron friss gyümölcsöt kínálhatunk mellé
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
költség:
550 Ft
költség egy főre:
138 Ft
elkészítettem:
30 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.31 20:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vanília kivonattal, zselatinlapokat beletesszük, tejszínes tejbe, panna cottát, tálkákat forró, zselatinlapokat, kristálycukor, elkészítettem, felforraljuk, zselatinlap, beletesszük, igazságosan, kínálhatunk, gyümölcsöt, alkalommal, könnyebben, tányérokra, Tálaláskor, tálaláskor, kivonattal, kiöblítünk, Megvárjuk, tejszínes, elosztjuk, teljesen, tálkákat, keverjük, cukorral, borítani, tejszínt, borítjuk, tejszín 30%-os, kristálycukor, zselatinlap, %-os vanília kivonat,
|
|
|
|
|