Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felaprított vöröshagymát (és a végén a fokhagymát hozzáadva) forró olajon megdinszteljük amiben előtte a bacont megpirítottuk és kiszedtük. Felvágjuk a zsemlét és meleg vízbe vagy langyos tejbe áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk és hozzákeverjük a nyers darálthúshoz. A masszához hozzáütünk két tojást, sózzuk, borsozzuk, bacont belekeverjük. Hozzáadjuk a megdinsztelt hagymát és a felaprított savanyúkáposztát, majd a masszát egy sütőpapírral kibélelt őzgerincformába öntjük. 45-50 perc alatt sül meg a 200 fokra előmelegített sütőbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A savanyúkáposzta és a darált sertéshús legjobb találkozásából készült ez az egyben sült fasírt.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.09 20:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felaprított vöröshagymát, fokhagymát hozzáadva, bacont megpirítottuk, nyers darálthúshoz, masszához hozzáütünk, megdinsztelt hagymát, felaprított savanyúkáposztát, sütőpapírral kibélelt, darált sertéshús, egyben sült, savanyúkáposztát, Savanyúkáposztás, savanyúkáposzta, őzgerincformába, savanyúkáposzta, megdinszteljük, találkozásából, előmelegített, hozzákeverjük, megpirítottuk, baconszalonna, megdinsztelt, darálthúshoz, kinyomkodjuk, belekeverjük, sütőpapírral, vöröshagymát, felaprított, vöröshagyma, felaprított, hozzáütünk, fokhagymát, Hozzáadjuk, sertéshús, kiszedtük, fokhagyma, darált sertéshús, zsemle, tojás, gerezd fokhagyma, nagy vöröshagyma, savanyúkáposzta, apróra vágott baconszalonna, olaj vagy zsír, meleg vagy langyos tej,
|
|
|
|
|