Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gesztenyét kb. 35-40 perc alatt puhára főzöm, meghámozom. A zöldségeket megtisztítom, a hagymát finomra, a zellert és a burgonyát kb. 1 cm-es kockákra vágom.
Kevés zöldségalaplében megdinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a zöldségeket, a fehérbort és a leves többi részét, megborsozom. Közepes tűzön fedő alatt főzni kezdem.
Nagyjából 10 perc elteltével hozzáadom a gesztenyét. 25-30 perc alatt puhára főzöm a zöldségeket. Végül hozzáadom a tejszínt, újra felforralom. Turmixgéppel pürésítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Frissen vágott metélőhagymával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 07:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megtisztítom, hagymát finomra, leves többi, zöldségalaplében, metélőhagymával, zellerkrémleves, megdinsztelem, zöldségalaplé, Turmixgéppel, megtisztítom, zöldségeket, zöldségeket, felforralom, zöldségeket, főzőtejszín, megborsozom, gesztenyét, meghámozom, elteltével, Gesztenyés, gesztenyét, tisztított, zellergumó, gesztenye, Nagyjából, fehérbort, pürésítem, hozzáadom, burgonyát, zellergumó, főtt tisztított gesztenye, burgonya, liszt, hagyma, száraz fehérbor rizling, főzőtejszín, ízlés szerint fehérbors, zöldségalaplé,
|
|
|
|
|