Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kelkáposztát csíkokra vágjuk,majd sós vízben megfőzzük és leszűrjük.A pörköltmaradékot ledaráljuk,jól összedolgozzuk a beáztatott és kicsavart zsemlével,a kelkáposztával,a tojással,a zsemlemorzsával és a tejföllel.Lisztezett deszkán hosszúkás kolbászkákat formázunk a masszából,majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk,és bő,forró olajban sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tehetünk bele kevés csípős pirospaprikaport, pikáns ízt ad neki .
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.03 15:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kelkáposztát csíkokra, pörköltmaradékot ledaráljuk, pirospaprikaport, pörköltmaradékot, zsemlemorzsával, Káposztaropogós, összedolgozzuk, zsemlemorzsába, kelkáposztával, csirkepörkölt, kelkáposztát, kolbászkákat, zsemlemorzsa, kelkáposzta, beáztatott, ledaráljuk, Lisztezett, leszűrjük, tejföllel, masszából, forgatjuk, formázunk, hosszúkás, megfőzzük, zsemlével, kicsavart, tojással, sütéshez, közepes kelkáposzta, csirkepörkölt maradék, tojás, zsemle, kanál tejföl, kanál zsemlemorzsa, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|