Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lecsöpögtetett babhoz keverjük hozzá a vékony karikákra szelt hagymát, a zúzott fokhagymát, majd az ecetet, az olajat és a vörösbort. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a babérleveleket és a fűszereket is, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tegyük hűtőbe néhány órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gyors és finom vacsora.
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
lain
2012.01.19 21:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
sidi1 |
2012.01.20. 20:59 (#1) |
|
|
Mivel a recept egyik fő összetevője konzervbab, ezért eleve nem lehet ízletes az elkészített babsaláta ! |
| |
|
|
|
lecsöpögtetett babhoz, vékony karikákra, zúzott fokhagymát, paradicsompürét, babérleveleket, lecsöpögtetett, paradicsompüré, összeérjenek, gyümölcsecet, balzsamecet, vöröshagyma, fűszereket, babérlevél, paradicsom, fokhagymát, Hozzáadjuk, szegfűbors, vörösbort, babsaláta, fokhagyma, karikákra, olívaolaj, borsozzuk, Fűszeres, sűrített, vörösbor, keverjük, hagymát, vacsora, nagy gerezd fokhagyma, vöröshagyma, vörösbor, fehér konzerv, olívaolaj, babérlevél, bors, szem finomra tört szegfűbors, őrölt római kömény,
|
|
|
|
|