Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmosott hajdinát öntsük le egy liter lobogó vízzel, adjunk hozzá egy kanál margarint és a Zöldségleves-kockát. Főzzük 10 percig, szűrjük le, ha szükséges, majd tegyük félre.
Kockázzuk fel a sajtokat. A megmosott gombát szeleteljük fel.
Pirítsuk meg a gomba felét 1 evőkanál margarinon.
Adjuk a hajdinához a sajtokat és a megpirított gombát.
Üssük bele a masszába a tojásokat és keverjük össze. Tegyük át a masszát egy margarinnal kikent és zsemlemorzsával megszórt hőálló edénybe.
A tetejét fedjük be a maradék gombával. Süssük 180 fokos sütőben kb. 40 percig
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fogyózó és vegások kedvére!
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 14:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megmosott hajdinát, liter lobogó, kanál margarint, megmosott gombát, gomba felét, megpirított gombát, margarinnal kikent, tetejét fedjük, maradék gombával, zsemlemorzsával, Zöldségleves, zsemlemorzsa, Zöldségleves, szeleteljük, megpirított, margarinnal, egytálétel, margarinon, hajdinához, szükséges, megmosott, tojásokat, margarint, megmosott, Kockázzuk, keverjük, Hajdinás, Pirítsuk, masszába, sajtokat, evőkanál, étvágyat, hajdinát, gombával, margarin, hajdina, Knorr Zöldségleves-kocka, feta sajt, sajt, csiperke gomba, tojás, evőkanál Rama margarin, evőkanál zsemlemorzsa,
|
|
|
|
|