Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Főzzük a tojásokat 6 percig.Vágjunk az ananászból 4-6,egyenként 1-2 cm vastagságú szeletet és hámozzuk meg.Vágjuk a szeleteket kockákra,kb négy evőkanálnyi kockázott ananászra lesz szűkségünk.
Csepegtessük le a kukoricát.A csirkemellet vágjuk fel apró kockákra .Hámozzuk meg az uborkát,szedjük ki a magját,majd kockázzuk fel. Ebből is négy evőkanálnyira lesz szükségünk.
Készítsük el az öntetet:keverjük össze egy tálban az ecetet a sóval,habverővel verve adjuk hozzá az olajat.Borsozzuk meg és adjuk hozzá a kethupot.Hűtsük le a tojásokat,vegyük le a héjukat,majd vágjuk négy részre.keverjük össze a hozzávalókat a öntettel,A salátát mossuk meg ,centrifugázzuk ki,tegyünk rá az öntetből
A húst halmozzuk fel egy tányér közepére,rakjuk kereken bekevert salátalevéllel ,a többi összekevert hozzávalót helyezzük kereken a saláta levelekre.
.Négy talpas pohárba tegyünk salátaleveleket,tegyünk rá a bekevert salátából és díszítsük koktélparadicsommal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.19 15:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szeleteket kockákra, csirkemellet vágjuk, salátát mossuk, húst halmozzuk, tányér közepére, többi összekevert, saláta levelekre, bekevert salátából, koktélparadicsom, salátaleveleket, kukoricakonzerv, centrifugázzuk, salátalevéllel, evőkanálnyira, hozzávalókat, Csepegtessük, csirkemellet, csirkesaláta, evőkanálnyi, balzsamecet, összekevert, csirkemell, szűkségünk, szeleteket, hozzávalót, szükségünk, ananászból, vastagságú, habverővel, egyenként, kukoricát, halmozzuk, helyezzük, kockázzuk, tojás, ananász, kukoricakonzerv, sült csirkemell, uborka, fejes saláta, öntethez, evőkanál balzsamecet, evőkanál ketchup, bors, koktélparadicsom, evőkanál mogyoró olaj,
|
|
|
|
|