Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsiradékon megpirítom az apróra vágott hagymát, meghintem pirospaprikával valamint a liszttel és beleteszem a füstölt tarját, a beáztatott babot és felengedem annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Az egészet lefedem és 180-200 fokon kb 3 óráig sütöm. Sütés befejezése előtt 15 perccel belerakom héjastól a 4 jól megmosott tojást, amely a sóletben fő meg.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
2 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2014.04.09 20:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
tojanos |
2014.04.30. 22:57 (#2) |
|
 |
Sólet sertéshússal?.....nade! |
|
sarvariidr |
2014.04.12. 19:50 (#1) |
|
 |
Hol az árpagyöngye? |
| |
|
|
|
zsiradékon megpirítom, apróra vágott, füstölt tarját, beáztatott babot, egészet lefedem, pirospaprikával, fűszerpaprika, vöröshagyma, zsiradékon, megpirítom, beleteszem, befejezése, beáztatott, felengedem, meghintem, belerakom, megmosott, liszttel, héjastól, valamint, sóletben, étvágyat, kiskanál, evőkanál, margarin, tarkabab, kívánok, lefedem, füstölt, egészet, füstölt, tarkabab, füstölt tarja, tojás, vöröshagyma, kiskanál fűszerpaprika, evőkanál Rama margarin, liszt,
|
|
|
|
|