Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A borjúlapockát közepes kockákra vágjuk és felhevített vajon megpirítjuk.Sózzuk borsozzuk,zsírjára pirítjuk,és belekeverjük a vegyes zöldséget.Felengedjük kevés vízzel,lefedjük és puhára pároljuk.hozzáadjuk a spárgát és az apróra vágott petrezselyemzöldet.ismét zsírjára pirítjuk,majd megszórjuk a liszttel és felengedjük a tejszínnel Jól kiforraljuk,majd párolt rizzsel körítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.22 10:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
borjúlapockát közepes, vegyes zöldséget, apróra vágott, petrezselyemzöld, Borjúbecsinált, borjúlapockát, belekeverjük, borjúlapocka, felhevített, Felengedjük, megpirítjuk, vöröshagyma, fagyasztott, felengedjük, kiforraljuk, hozzáadjuk, megszórjuk, tejszínnel, borsozzuk, zöldséget, spárgafej, kockákra, körítjük, pirítjuk, pároljuk, liszttel, lefedjük, zsírjára, zsírjára, borjúlapocka, fagyasztott vegyes zöldség, konzerv spárgafej, vöröshagyma, tejszín, őrölt fehér bors, liszt, csokor petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|