Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsírban megpároljuk a hagymát, petrezselyem zöldjét, majd hozzáadjuk a lisztet és a pirospaprikát.
Vízzel felengedjük, megsózzuk, és amikor felforrt, metélt tésztát főzünk bele
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Metélt tészta helyett lehet apró tarhonyát is használni.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zsírban megpároljuk, pirospaprikát, petrezselyem, pirospaprika, megpároljuk, vöröshagyma, felengedjük, hozzáadjuk, közepesfej, Suhantott, tarhonyát, megsózzuk, használni, felforrt, helyett, zöldjét, tésztát, hagymát, lisztet, zsírban, metélt, amikor, főzünk, Metélt, tészta, Vízzel, liszt, közepesfej vöröshagyma, zsír, liszt, őrölt pirospaprika, petrezselyemzöldje,
|
|
|
|
|