Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst megmossuk, ha kell, picit kiklopfoljuk, majd besózzuk, és bedörzsöljük a hússzeletek mindkét oldalát grillfűszerrel.
Minden hússzeletre 1-1 szelet sajtot és egy nagy csipet rukkolát teszünk, majd felgöngyöljük a húst, és egy olívával kikent jénaira tesszük.
Ha minden tekercs kész, a tetejükre egy kis bacont tehetünk az íz kedvéért, de enélkül is finom lesz.
Pici vizet öntünk a húsok alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Salátával, rizzsel, zöldséggel tálalhatjuk, minden illik hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.24 09:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst megmossuk, hússzeletek mindkét, nagy csipet, olívával kikent, grillfűszerrel, csirkemellfilé, felgöngyöljük, felszeletelve, bedörzsöljük, kiklopfoljuk, grillfűszer, hússzeletek, hússzeletre, tálalhatjuk, zöldséggel, Rukkolával, csirkemell, megmossuk, tetejükre, Salátával, szeletelt, olívaolaj, olívával, göngyölt, besózzuk, rukkolát, tehetünk, kedvéért, enélkül, oldalát, csirkemellfilé felszeletelve, bacon, grillfűszer, olívaolaj, nagy marék friss rukkola,
|
|
|
|
|