Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Olajon üvegesre dinszteljük a finomra vágott hagymát. A tűzről levéve belekeverjük a köményt és az erős paprikát. Visszatéve a tűzre rárakjuk a lebőrözött, kicsontozott és kockára vágott csirkemellet. Fehéredésig sütjük, majd a serpenyőből kivéve félretesszük.
Másik serpenyőben a megmosott rizst megfuttajuk, hozzáadjuk a mazsolát, a kukoricát levével együtt. Beletesszük a húst, a főtt babot és a marinált paprikát. Végül annyi vízzel öntjük fel, hogy bőven ellepje. Belekeverjük a curryt, sóval, borssal ízesítjük, óvatosan összekeverjük, majd az edényt befedjük. Felforralva kis lángon keverés nélkül 25 percig főzzük. Azután levesszük a tűzről, és a fedőt rajta hagyva 20 percig saját gőzében hagyjuk állni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalás előtt villával óvatosan megkavarjuk.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 13:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
finomra vágott, tűzről levéve, erős paprikát, tűzre rárakjuk, serpenyőből kivéve, megmosott rizst, kukoricát levével, főtt babot, marinált paprikát, edényt befedjük, fedőt rajta, összekeverjük, belekeverjük, Belekeverjük, félretesszük, kicsontozott, csirkemellet, Felforralva, serpenyőből, serpenyőben, Fehéredésig, megfuttajuk, vöröshagyma, Beletesszük, dinszteljük, megkavarjuk, lebőrözött, Visszatéve, hozzáadjuk, késhegynyi, csirkemell, levesszük, ízesítjük, kukoricát, teáskanál, megmosott, mazsolát, csirkemell, konzerv kukorica, főtt, rizs, mazsola, nagy vöröshagyma, olaj, evőkanál marinált paprika, cseresznyepaprika, késhegynyi kömény, teáskanál curry, bors,
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Gyros
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
|
|
|
|
|