Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Előző este alaposan bekenem sóval, és a fokhagyma gerezdekkel megtűzdelem a húst. Alufóliába tekerve egy éjszakára beteszem a hűtőbe, így másnapra már csak a sütés és a locsolgatás marad. 180 fokra előmelegített sütőben fólia alatt kezdem el sütni. Ne feledkezzünk meg időnként meglocsolni 0,5 dl sörrel. 2,5 óra elteltével a fóliát leveszem és további 30 perc alatt hagyom a tetejét szép pirosra sülni. Felszeletelés előtt piehentetem kb.fél órát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Knédlit és párolt káposztát kínálok mellé!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
eva23
2014.06.16 17:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fokhagyma gerezdekkel, éjszakára beteszem, locsolgatás marad, fóliát leveszem, tetejét szép, előmelegített, Felszeletelés, feledkezzünk, megtűzdelem, meglocsolni, locsolgatás, piehentetem, gerezdekkel, Fokhagymás, elteltével, Alufóliába, éjszakára, fokhagyma, fokhagyma, olívaolaj, káposztát, leveszem, másnapra, időnként, beteszem, alaposan, Knédlit, sütőben, kínálok, tekerve, tetejét, fokhagyma, olívaolaj, doboz, sertés tarja,
|
|
|
|
|