Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az újkrumplit jól megmossuk, feldaraboljuk, majd feltesszük főni, de nem főzzük teljesen puhára. Mikor elkezd puhulni, levesszük a tűzről, leöntjük róla a vizet és egy serpenyőbe áttesszük, kevés olajjal, majd átpirítjuk. Közben megpuhul. A kapormártáshoz, kevés olajon, apróra vágott hagymát dinsztelünk, majd hozzáadjuk a kaprot is. Ezután kevés lisztet keverünk hozzá. Egy kis vízzel felöntjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk és készre főzzük. Addig, míg be nem sűrűsödik. A paradicsomot, uborkát, hagymát és a káposztát felszeleteljük. A káposztát és a hagymát vékony csíkokra, a paradicsomot és az uborkát pedig félkarikákra. Tányérra teszünk mindenből. Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kellemes, könnyű nyári étel!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2013.11.27 21:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőbe áttesszük, káposztát felszeleteljük, hagymát vékony, uborkát pedig, felszeleteljük, kapormártással, kapormártáshoz, feldaraboljuk, petrezselyem, paradicsomot, paradicsomot, félkarikákra, kígyóuborka, dinsztelünk, hozzáadjuk, paradicsom, feltesszük, átpirítjuk, újburgonya, serpenyőbe, újkrumplit, hozzáadjuk, áttesszük, Zöldséges, borsozzuk, levesszük, felöntjük, sűrűsödik, megmossuk, káposztát, újburgonya, csokor kapor, pohár tejföl, kevés liszt, csokor petrezselyem, paradicsom, kígyóuborka, hagyma, lila káposzta, káposzta,
|
|
|
|
|
Fasírt
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|