Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Tészta: Hozzávalókból tésztát gyúrunk.
6 részre osztjuk, kisodorjuk és a lapokat kisütjük.
Krém: Hozzávalókból krémet főzünk
és forrón a lapokat megtöltjük vele.
Tetejét vaníliás-porcukorral meghintem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
1-1 lapra minimum két merőkanál krém szükséges.
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
horgasnora
2012.12.28 22:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lapokat kisütjük, lapokat megtöltjük, Hozzávalókból, kristálycukor, kristálycukor, Hozzávalókból, porcukorral, kisodorjuk, megtöltjük, szalakáli, merőkanál, szükséges, meghintem, vaníliás, Hatlapos, kisütjük, evőkanál, osztjuk, gyúrunk, lapokat, lapokat, Tetejét, minimum, tésztát, főzünk, tejföl, forrón, csomag, Tészta liszt, Krém kristálycukor,
|
|
|
|
|