Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejüket kivájjuk. A túrót, tejfölt, piros aranyat összekeverjük olyan állagúra, hogy ne legyen folyós. A keveréket beletöltjük a paradicsomokba, és visszarakjuk a levágott kalapjukat.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Felvágottakat helyezünk egy tálra, erre rátesszük a paradicsomokat, és körérakunk karikára szelt paprikát.
Mutatós, finom, kiadós vacsora.
|
|
|
|
1 komment
|
10 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.09 09:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
atomvaros |
2012.05.12. 14:44 (#1) |
|
 |
Biztos,h fincsi vacsra,reggelire megfogom csinálni,köszönet |
| |
|
|
|
paradicsomok tetejét, belsejüket kivájjuk, keveréket beletöltjük, levágott kalapjukat, paradicsomokba, paradicsomokat, Felvágottakat, összekeverjük, paradicsomok, visszarakjuk, beletöltjük, belsejüket, körérakunk, paradicsom, paradicsom, kalapjukat, helyezünk, rátesszük, keveréket, állagúra, levágott, levágjuk, paprikát, kivájjuk, karikára, Mutatós, Töltött, tetejét, tejfölt, aranyat, paradicsom, túró, kanál tejföl, Csepp piros arany,
|
|
|
|
|