Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Először a tésztát gyúrom össze,közepesen lágy kelt tésztává.
Letakarom konyharuhával és legalább 1 óráig pihentetem meleg helyen.
Ha ezzel megvagyok akkor egy lisztezett deszkán kicsit átgyúrom még egyszer, majd hosszú hengerré formálom.Most a hengert ujjnyi szeletekre vágom fel.
Egy tepsit kibélelek sűtőpapírral és a tésztakorongokat ráteszem és hagyom még egy kicsit kelni,kb: negyed órát.
Míg kel a tészta addig a kolbász bőrét lehúzom,összekeverem a petrezselyemmel, borssal , köménnyel, kicsi darabokra vágott paprikával és hagymával.
Minden tésztára rakok a kolbászos masszából, egy kicsit bele is nyomom.
200 fokra előmelegített sütőbe rakom és 20-25 percig fogom sütni.
http://s7.images.www.tvn.h u/...ac5d9a.jpg
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ezt a lepényt egy tartalmas leves után lehet fogyasztani.
Jó étvágyat kívánok hozzá..
|
|
|
|
1 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.23 21:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
irzikovszkimarcsi |
2012.05.28. 16:13 (#1) |
|
 |
Isteni finom.Kicsi sajt még finomabbá teszi! |
| |
|
|
|
tésztát gyúrom, lisztezett deszkán, hengert ujjnyi, tésztakorongokat ráteszem, kicsit kelni, tészta addig, kolbász bőrét, kolbászos masszából, kicsit bele, tartalmas leves, petrezselyemzöld, tésztakorongokat, petrezselyemmel, paradicsompüré, előmelegített, konyharuhával, összekeverem, sűtőpapírral, fogyasztani, lisztezett, pihentetem, élesztőpor, szeletekre, paprikával, Letakarom, darabokra, megvagyok, masszából, tartalmas, hagymával, köménnyel, közepesen, feltéthez, kibélelek, kolbászos, Kolbászos, csésze, csésze joghurt, csésze olaj, tojás, cukor, csésze liszt, feltéthez, kolbász, közepes nagyságú hagyma, paprika, paradicsompüré, aprított petrezselyemzöld, bors kömény,
|
|
|
|
|