Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Barna tészta
A kekszet diódarálóval ledaráljuk.
Barna tészta:
Összekeverjük a porcukorral, a kókusszal és a kakaóporral, rummal ízestjük, hozzáadjuk a lekvárt, és fokozatosan adagolva annyi tejet, hogy jól formálható legyen (vigyázzunk, nehogy túl lágy legyen!).
Egy darab sütőpapírt megszórunk kókuszreszelékkel, majd ezen kinyújtjuk a kakaós kekszet, rákenjük a krémet, és óvatosan feltekerjük, mint a bejglit. Folpackba csomagoljuk, és hidegre tesszük.
Krém:
A puha vajat és a porcukrot habosra keverjük, és annyi kókuszreszeléket adunk hozzá, amennyit felvesz.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok !
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.02 15:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kekszet diódarálóval, darab sütőpapírt, kakaós kekszet, puha vajat, porcukrot habosra, kókuszreszeléket, kókuszreszelék, kókuszreszelék, Összekeverjük, kókusztekercs, diódarálóval, csomagoljuk, porcukorral, kakaóporral, feltekerjük, fokozatosan, cukrozatlan, hozzáadjuk, ledaráljuk, vigyázzunk, sütőpapírt, kinyújtjuk, megszórunk, formálható, formálható, Folpackba, porcukrot, kókusszal, porcukor, amennyit, adagolva, Barna tészta, keksz, cukrozatlan kakaópor, porcukor, rum, lekvár barack, hogy formálható legyen, kókuszreszelék, Krém, puha, porcukor,
|
|
|
|
|